Nieuws

Bekijk onze planning & evenementen

juli 2022

Accessoires voor de Koninklijke Militaire School

We verwelkomen de Koninklijke Militaire School als nieuwe klant, de leiders van morgen! We zijn trots om hun accessoires te mogen verzorgen.

Nieuwe klant NTGent

We mochten accessoires leveren voor NTGent, het stadstheater van de toekomst. Het brengt als internationaal stadsgezelschap producties in de Koninklijke Nederlandse Schouwburg.

Tevreden klant: Koninklijke scoutsharmonie Brugge.

Tevreden klant: Koninklijke scoutsharmonie Brugge. Wat we precies voor hen betekenen kan u terugvinden op hun klantenpagina

Koninklijke stadsharmonie Oostende

Het is zover! De Koninklijke stadsharmonie Oostende is klant en vertrouwt ons het leveren van stof, produceren van uniformen én hun aanvullingen toe!

Opnieuw een tevreden klant: Koninklijke Soldatenclub Congo Lembeek

De voorbije weken waren we aan de slag voor de Koninklijke Soldatenclub Congo Lembeek vzw, een van de deelnemende groepen aan de jaarlijkse Sint-Veroonmars (de laatste gemilitariseerde processie in Vlaanderen).

Ambrosia in een nieuw uniform!

Rhetorika wordt een eeuw oud… En schiet uit de startblokken met een volledig nieuw concept. Ambrosia is de toekomst én daar horen nieuwe uniformen bij...

Nieuwe klant: Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Koksijde

Het harmonieorkest in de Belgische kustgemeente Koksijde.... ... Let u even op hun nieuwe uniformen? Alle informatie hier.