Nieuws

Bekijk onze planning & evenementen

Nieuws

Nieuwe klant: De Grenadiers Van Montenaken

We verwelkomen 'De Grenadiers Van Montenaken' als nieuwe klant: een compagnie enthousiaste vrijwilligers die zich voor toelegt op herdenkingsverenigingen.

Nieuw: hét perfecte herenkostuum in een selectie van de fijnste stoffen

Elk kwalitatief herenkostuum begint bij de stof. Daarom neemt Riet Bleyaert opnieuw het voortouw & innoveert ze in herenkostuums verwerkt met Scabal stof: de fijnste stof rechtstreeks van de weverij. Er is een grote keuze aan elegante en klassieke ontwerpen met de basiskleuren blauw en grijs. Nieuw dit seizoen is de keuze voor bruin, dat een kernkleur wordt in herenkleding voor kleermakers. Benieuwd? Kostuum op maat kopen? Contacteer Riet Bleyaert, de specialist in maatkleding.

Mondmaskers by Riet Bleyaert

Mondmaskers zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren voor winkel, horeca en kantoor. Bescherm je naasten en jezelf in deze tijd van deze pandemie met een mondmasker gemaakt in mijn atelier te Pittem. Plaats uw bestelling op mondmaskers.rietbleyaert.be

Nieuwe klant: Olvo Band Oostende!

Een muziekvereniging die voor het ogenblik zo'n 90 jongens en meisjes telt van 12 tot 18 jaar en het samen musiceren een extra dimensie geeft aan de periode van hun secundair onderwijs. Ontdek wat wij voor hen betekenden op hun klantenpagina.

Harmonie Zomergem

Wij deden heel wat om deze jonge en dynamische groep in the spotlight te plaatsen. Benieuwd naar wat? Ontdek alles via hun klantenpagina.

Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen

Heeft u de Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen al ontdekt? Wel wij wel, en verwelkomen deze nieuwe klant op hun klantenpagina.

De Nachtvlinders in Haasdonk

Accessoires, ontwerp en produceren van hemden/blouses en kleurenanalyse en nog vele meer. Wij verwelkomen deze nieuwe klant uit Haasdonk dat inmiddels uitgegroeid is tot één der grootste van de streek. Bekijk hier hun klantenpagina.

 

Koninklijke Harmonie Kunst Na Arbeid Veldegem

Wij vewelkomen deze nieuwe klant die in 2020 zijn 75ste verjaardag viert ! Hun jubileumjaar wordt feestelijk in gang getrokken met een allereerste nieuwjaarsconcert op 12 januari. Ontdek meer informatie op hun klantenpagina.

Koninklijke Harmonie "vrienden van de brandweer Oostduinkerke"

Wij verwelkomen de koninklijke harmonie "Vrienden van de brandweer" uit Oostduinkerke dat is opgericht in 1957.  Wij verzorgden het ontwerp en het maken van hun sash. Lees hier meer over op hun klantenpagina.

 

Wij presenteren de nieuwe uniformen voor Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Jabbeke

De gemeente Jabbeke gaf vorig jaar groen licht om nieuwe uniformen te ontwerpen. Samen met de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Jabbeke kwamen we tot een in het oog springend uniform met duidelijke verwijzingen naar de gemeente Jabbeke. Benieuwd naar het resultaat? ​Ontdek hier het volledige verhaal

Pagina's